Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΣυμπλήρωμα cOem

Συμπλήρωμα cOem Softgel 1200mg λεκιθίνης σόγιας αντι-γήρανσης

Συμπλήρωμα cOem Softgel 1200mg λεκιθίνης σόγιας αντι-γήρανσης

Συμπλήρωμα cOem Softgel 1200mg λεκιθίνης σόγιας αντι-γήρανσης
Συμπλήρωμα cOem Softgel 1200mg λεκιθίνης σόγιας αντι-γήρανσης

Μεγάλες Εικόνας :  Συμπλήρωμα cOem Softgel 1200mg λεκιθίνης σόγιας αντι-γήρανσης

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: BNP
Πιστοποίηση: NSF/ISO/HACCP/BRC/FDA/FSRN/SMETA
Αριθμό μοντέλου: 1200mg
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 300000caps
Τιμή: USD8.0-12.0KG
Συσκευασία λεπτομέρειες: 5,000caps/carton
Χρόνος παράδοσης: 30 ημέρες
Δυνατότητα προσφοράς: 4 δισεκατομμύρια το χρόνο

Συμπλήρωμα cOem Softgel 1200mg λεκιθίνης σόγιας αντι-γήρανσης

περιγραφή
Όνομα προϊόντων: Συμπλήρωμα cOem Softgel 1200mg λεκιθίνης σόγιας αντι-γήρανσης Μορφή δόσης: Softgel
Συστατικά: Λεκιθίνη, ζελατίνη, γλυκερίνη και νερό σόγιας Γεμίζοντας βάρος: 1200mg
Χρώμα: Καθαρίστε με το ανοικτό καφέ ελαιούχο υγρό Αποσύνθεση: NMT 30 λ.

Συμπλήρωμα cOem Softgel 1200mg λεκιθίνης σόγιας αντι-γήρανσης

Τι είναι λεκιθίνη σόγιας;

Η λεκιθίνη σόγιας, επίσης γνωστή ως λεκιθίνη, είναι ένα υποπροϊόν στο στάδιο του πετρελαίου σόγιας καθαρισμού. Εξάγεται από το διαλύτη, χωρίζεται από το φυγοκεντρωτή και πλένεται από το οινόπνευμα για να πάρει την κοκκώδη λεκιθίνη σόγιας στην αγορά. Είναι το φωσφολιπίδιο που κατακρημνίζεται από το πετρέλαιο σόγιας στο στάδιο, και η έπειτα επεξεργασμένη και λεκιθίνη σόγιας driedPure είναι καφετής-κίτρινη κέρινη στερεά, εύκολος να απορροφήσει το νερό καφετής-μαύρο κολλοειδή σε υλικό, εύκολος να οξειδώσει, από το καφετής-κίτρινο βαθμιαία καφετί στον καφετής-Μαύρο Η λεκιθίνη σόγιας περιέχει τη λεκιθίνη και τις εγκεφαλοαγγειακές ασθένειες, οι οποίες μπορούν να καθυστερήσουν τη γήρανση και να αποτρέψουν τις καρδιαγγειακές παθήσεις. Η λεκιθίνη σόγιας μπορεί να ενισχύσει τη δυνατότητα της μετάδοσης πληροφοριών κυττάρων, βελτιώνοντας κατά συνέπεια τη ζωτικότητα εγκεφάλου και τη δυνατότητα μόνος-επισκευής μεμβρανών κυττάρων να προστατευθεί το συκώτι.

 

Περιγραφή Συμπλήρωμα cOem Softgel 1200mg λεκιθίνης σόγιας αντι-γήρανσης
Εμφάνιση Διαφανές μαλακό πήκτωμα, που γεμίζουν με το ανοικτό καφέ ελαιούχο υγρό
Γεμίζοντας παραλλαγή βάρους 1200mg±7.5%
Συνολική παραλλαγή βάρους 1600mg±7.5%
Αποσύνθεση NMT 30min
Αποθήκευση (5-26) , υγρασία<>60%


Περίπου αυτό το στοιχείο

• Βοτανικά/βοτανικά αποσπάσματα

• Ένα διαιτητικό συμπλήρωμα

• Κατασκευή συμβάσεων (OEM/ODM)

• Ποιότητα της κκπ σίγουρη.

Λειτουργία και εφαρμογή

Η λεκιθίνη σόγιας είναι η ουσία που εξάγεται από τη σόγια και είναι επίσης ένα από τα τμήματα λιπιδίων που απαιτούνται από το ανθρώπινο σώμα. Έχει χρησιμοποιήσει στη βιομηχανία πρώτιστα ως γαλακτωματοποιητής, ως moisturizer, ως thickener, καθώς επίσης και ως θρεπτικό συμπλήρωμα και το πιο σημαντικό ως φυσιολογικός ρυθμιστής και στηρίζεται phosphatidylcholine πάλι, δηλαδή, ο πυρήνας αυτού του μέρους της λειτουργίας είναι το πραγματικό μέρος λεκιθίνης.


• Αντι-γήρανση
Το ανθρώπινο σώμα αποτελείται από 60 τρισεκατομμύρια τα κύτταρα 500.000 τον κύβο κυττάρων κάθε δευτερόλεπτο και αναπαράγει 500.000 κύτταρα την ίδια στιγμή που γερνάμε όλο και περισσότερο κύβο κυττάρων και αναπαράγουμε λιγότερους και λιγότερα κύτταρα. Όταν ο αριθμός κυττάρων που πεθαίνουν υπερβαίνει τον αριθμό κυττάρων που είναι αναγεννημένων, αρχίζουμε στο ageThe που η μεταβολική διαδικασία ενός κυττάρου ρυθμίζεται από τη μεμβράνη κυττάρων, και η υγεία της μεμβράνης κυττάρων συσχετίζεται άμεσα με τη δυνατότητα μόνος-επισκευής του κυττάρου, η δυνατότητα να διαβιβαστούν οι πληροφορίες, η δυνατότητα να επικριθεί η εξωτερική εισβολή, η δυνατότητα να αναπαραχθεί και ούτω καθεξής η μεμβράνη κυττάρων αποτελείται κυρίως από τη λεκιθίνη. Η συμπλήρωση της λεκιθίνης στο ανθρώπινο σώμα σημαίνει τη χαλασμένη μεμβράνη κυττάρων, τη λειτουργία της, και τη μεμβράνη κυττάρων, και αυξάνοντας τη δραστηριότητα κυττάρων. Μέσω της λήψης της λεκιθίνης, ο μεταβολισμός του ανθρώπινου σώματος μπορεί improvedSelf-την ικανότητα και τη δυνατότητα αναγέννησης της ομάδας αντισωμάτων, να ενισχύσει τη ζωτικότητα της ανθρώπινης ζωής, πλήρως ανθρώπινο senescence.

 

• Ο αγγειακός οδοκαθαριστής, αποτρέπει την ασθένεια του επικεφαλής αιμοφόρου αγγείου καρδιών
Η λεκιθίνη μπορεί να γαλακτωματοποιήσει το λίπος αποσύνθεσης, θα εμμείνει στους αγγειακούς τοίχους της χοληστερόλης και τα μόρια παχιού γαλακτώματος, για να διαλύσουν στο αίμα στο παιχνίδι μεταβολισμού συκωτιού λιπίδια που τα μαλακώνοντας αίματος vesselsImprove ορών, καθαρίζουν το ρόλο του υπεροξειδίου, μειώνουν το περιεχόμενο της χοληστερόλης και του λίπους στο αίμα, μειώνοντας κατά συνέπεια το ιξώδες αίματος, βελτιώστε την κυκλοφορία αίματος, μειώνει το χρόνο διατήρησης του λίπους στα αιμοφόρα αγγεία, έτσι ώστε το θρεπτικός-πλούσιο και οξυγόνο-πλούσιο αίμα, η ανεμπόδιστη ροή στον εγκέφαλο, η καρδιά και άλλο organsJapan τμήμα διατροφής τροφίμων κολλεγίων διαμόρφωσης πανεπιστημιακό ιατρικό έχουν κάνει τα κλινικά πειράματα, και έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα: μέσω της λήψης της λεκιθίνης, μπορεί αποτελεσματικά να μειώσει τα υπερβολικές λιπίδια και τη χοληστερόλη αίματος, και να αποτρέψει έπειτα και να θεραπεύσει τις στεφανιαίες καρδιακές παθήσεις, την υπέρταση, το μυοκαρδιακό έμφραγμα, την εγκεφαλική θρόμβωση, την εγκεφαλική αιμορραγία, arteriosclerosis και άλλες ασθένειες.


• Προστατεύστε το συκώτι
Η υπερβολική κατανάλωση ή η πέρα-διατροφή θα αυξήσει το φορτίο των κυττάρων συκωτιού και θα μειώσει τη δυνατότητα του συκωτιού να συντεθεί το φωσφολιπίδιο. Όταν η χολίνη φωσφολιπιδίων είναι ανεπαρκής στο ανθρώπινο σώμα, θα οδηγήσει στη συσσώρευση του λίπους στο συκώτι, που διαμορφώνει το λιπαρό συκώτι, έτσι ώστε τα κύτταρα συκωτιού καταστρέφονται, μειώσεις λειτουργίας συκωτιού, που οδηγούν στην κίρρωση και ακόμη και τη cancerScientific απόδειξη συκωτιού: η λεκιθίνη τροφών συμπληρωμάτων μπορεί να ενισχύσει τον υλικό μεταβολισμό κυττάρων συκωτιού, να προωθήσει τη λιπαρή υποβάθμιση, να προστατεύσει το συκώτι, να αποτρέψει το περιστατικό της ασθένειας όπως το λιπαρό συκώτι.


• Τα κύρια συστατικά ενός biofilm
Η λεκιθίνη μπορεί να προωθήσει τη διανοητική διεξαγωγή και να βελτιώσει τη ζωτικότητα εγκεφάλου. Εκτός αυτού, λόγω της καλής μετατροπής σε μορφή γαλακτώματός της, η λεκιθίνη μπορεί αποτελεσματικά να αποτρέψει τη χοληστερόλη από την τακτοποίηση στον τοίχο αιμοφόρων αγγείων και να αφαιρέσει μέρος του ιζήματος, μειώνοντας κατά συνέπεια τη χοληστερόλη ορών, μειώνοντας το ιξώδες αίματος, προωθώντας την κυκλοφορία αίματος και αποτρέποντας το καρδιαγγειακό diseasesTherefore, η κανονική κατανάλωση προϊόντων που περιέχουν το μαλακό φωσφολιπίδιο σόγιας μπορεί αποτελεσματικά να ρυθμίσει τα λιπίδια και τη χοληστερόλη αίματος, να βελτιώσει τη λειτουργία εγκεφάλου, να βελτιώσει τη μνήμη, και να αποτρέψει το περιστατικό των διάφορων ασθενειών.

Στοιχεία επικοινωνίας
Qingdao BNP BioScience Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Alice

Τηλ.:: 86-15165227017

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα