Αρχική Σελίδα

Qingdao BNP BioScience Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η Co. βιοεπιστημών Qingdao BNP, ΕΠΕ (Co., ΕΠΕ Qingdao BNP), που καθιερώνονται το 2005, βρίσκεται σε Qingdao, επαρχία Shandong. Η επιχείρησή μας είναι δεσμευμένη στην παροχή ενός ευρέος φάσματος των εκχυλισμάτων χορταριών, των θρεπτικών συμπληρωμάτων και της υπηρεσίας cOem. Έχουμε το εργοστάσιό μας και το κέντρο Ε&Α για να εξασφαλίσουμε την ποιότητα και την προσαρμοσμένη υπηρεσία.

Το εκχύλισμα σκόρδου, το μαύρο εκχύλισμα σκόρδου, το κόκκινο εκχύλισμα ρυζιού ζύμης και πολλά είδη εκχυλίσματος μυκήτων είναι τα κύρια προϊόντα μας. Το 2017, εισαγάγαμε μια νέα γραμμή παραγωγής που κλήθηκε τη χαμηλή θερμοκρασία κενή ξηρά μηχανή για να παραγάγει τις φυσικές σκόνες φρούτων και λαχανικών, η οποία είναι πολύ προηγμένη μέθοδος στην Κίνα.

 

«Η ποιότητα πρώτα, πελάτες πρώτιστοι» είναι η αρχή μας και προσπαθούμε να φέρουμε το καλύτερο στη φύση & την επιστήμη στη ζωή.

Κίνα Qingdao BNP BioScience Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Μετά από 15 έτη ανάπτυξης, BNP έχει καθιερώσει τις μόνιμες σχέσεις βασισμένες στην εμπιστοσύνη με πολλά από τα κύρια εμπορικά σήματα στην υγειονομική περίθαλψη και τις βιομηχανίες τροφίμων. Έχουμε τα μέρη των πελατών στον κόσμο, τη Νοτιοανατολική Ασία, την Ευρώπη, νότος και τη Βόρεια Αμερική. Για τα κοινά προϊόντα προδιαγραφών, έχουμε τον κατάλογο στην ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ αποθήκη εμπορευμάτων.

Κίνα Qingdao BNP BioScience Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

Κίνα Qingdao BNP BioScience Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

 

Qingdao BNP BioScience Co., Ltd. Qingdao BNP BioScience Co., Ltd. Qingdao BNP BioScience Co., Ltd.
1 2 3
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Αριθμός Υπαλλήλων : 50~1000

Ετήσιες πωλήσεις : 20000000-40000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2005

Εξαγωγή pc : < 10%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Qingdao BNP BioScience Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Qingdao BNP BioScience Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Qingdao BNP BioScience Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Qingdao BNP BioScience Co., Ltd. Πιστοποιήσεις